Suudi Arabistan Nakliye Hizmetleri

    AGL Forwarding
  • Home
  • Lojistik Suudi Arabistan Nakliye Hizmetleri

Suudi Arabistan Nakliye Hizmetleri

Uzman personel kadrosuyla nakliye sektöründe çalışmalarına devam eden firmamız, Suudi Arabistan nakliye hizmetlerinde müşterilerine profesyonel çözümler sunmaktadır. Frigo nakliye, kombine ve komple taşımacılık, parsiyel nakliye, Ro-Ro taşımacılık gibi nakliye türleriyle siz değerli müşterilerimize Türkiye ve Arabistan arasında nakliye çözümleri sunuyoruz. Türkiye ve Arabistan arasında gerçekleşen nakliye hizmetleri genellikle gemi, konteyner ve havayoluyla taşınmaktadır. Müşteri memnuniyetine önem veren firmamız bu ilkeler ışığında çalışmalarını sürdürmektedir. Alanında profesyonel ve deneyimli ekiplerimiz sizlere her zaman en kaliteli şekilde lojistik çözümleri sunmaktadır.

Türkiye ve Suudi Arabistan ilişkileri eski zamanlardan bu yana genellikle hep iyi olmuştur. Bu ilişkiler iki ülke arasındaki ticari hacminde büyümesine katkı sağlamıştır. Bu yüzden her yıl ülkemizden Arabistan yarımadasına ve Suudi Arabistan ülkesine binlerce konteyner eşya ve yük gönderilmektedir. Aynı şekilde Arabistan’dan ülkemize her yıl milyonlarca ürün getirilmektedir. Bu durum her iki ülke arasındaki ticaretin nasıl geliştiğinin bir göstergesidir. Ancak her iki ülke arasındaki ticaretin gelişmesinde lojistik şirketlerinin de katkısı vardır.

Suudi Arabistan Nakliye Çözümleri

Arap yarımadasında yer alan ülkelerden biri olan Suudi Arabistan, oldukça zengin bir ülkedir. Ülkemizden her yıl buraya özellikle yüksek oranda gıda maddesi, meyve sebze ve çeşitli ürünler gönderilmektedir. Bunun dışında moda ve sağlık sektöründen birçok ürün her yıl profesyonel lojistik şirketleri aracılığıyla Arabistan’a götürülmektedir. Firmamız Türkiye ve Arabistan arasında en fazla sefer düzenleyen lojistik şirketlerinden biridir. Özellikle denizyolu ve havayolu her iki ülke arasında en çok tercih edilen ulaşım yollarından biridir. Tüm nakliye türleriyle Türkiye’den Arabistan’a yüklerinizi profesyonel, güvenilir ve kaliteli bir şekilde taşıyoruz. Tüm nakliye çözümlerimizle sizlere 7/24 hizmet olanağı sunuyoruz. Arabistan’daki yer altı zenginlikleri ülkede meyve ve sebze yetişmesini engellemektedir. Bu durum Arabistan’ın gıda maddeleri konusunda dışa bağımlı bir ülke olmasını sağlamaktadır. Arabistan’da sebze, meyve ve tarım konusunda gelişmiş ülkelerden biri olan Türkiye’den tüm gıda maddelerini karşılamaktadır. İşte bu ürünlerin Türkiye’den Arabistan’a güvenilir bir şekilde taşınma hizmetlerini bizler sunmaktayız. Sizlerde profesyonel lojistik hizmetlerimizden yararlanmak için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Suudi Arabistan, Arap yarımadasındaki en güçlü ve zengin ülkelerden biri olmasına rağmen birçok konuda dışa bağlı bir ülkedir. Özellikle gıda konusunda dışa bağlı bir ülke olan Arabistan gıda konusunda Türkiye’den yoğun şekilde gıda ürünleri almaktadır. Bu ürünlerin güvenli bir şekilde taşınması, tazeliğini koruyabilmesi için kaliteli hizmet veren lojistik şirketlerine ihtiyaç vardır. Firmamız bu anlamda kaliteli hizmetler sunmaktadır. Türkiye’den Arabistan’a sevkiyat düzenleyen firmamız, yüksek hacimli ürünleri genellikle gemilerde taşırken, gıda gibi ürünleri havayoluyla Arabistan’a taşımaktadır. Ancak ulaşım maliyetlerinden ötürü konteyner gemileri tercih eden firmaların gıda ürünlerini, özel ısı yalıtımlı konteynerlerde taşımaktayız. Bu da gıda maddelerinin gidecekleri ülkeye kadar tazeliğini korumasını sağlamaktadır.

Türkiye – Suudi Arabistan Nakliye Fiyatları

Uluslararası lojistik hizmetleriyle kendini sektöründe kanıtlamış olan firmamız sektörünün gelişimi ve müşterilerinin kaliteli bir hizmet alması için özverili bir şekilde çalışmalarına devam etmektedir. Uluslararası nakliye fiyatları birçok unsur tarafınca etkilenmekte ve değişmektedir. Yüklerinizin ağırlığı, yüklerinizin, türü, kullanılacak ulaşım yolu, ülkelerarasındaki mesafe ve daha birçok unsur Suudi Arabistan nakliye fiyatlarını etkileyen unsurlardan biridir. Bütçenize uygun, profesyonel ve garantili lojistik hizmetleri için firmamızı tercih edebilirsiniz. Firmamız gemi nakliyesi, konteyner taşımacılığı, ağır yük taşımacılığı ve Ro-Ro taşımacılık türleriyle siz değerli müşterilerine profesyonel bir nakliye hizmeti sunmaktadır. Firmamızın sunmuş olduğu hizmetlerden yararlanmak için bizimle iletişime geçebilirsiniz. Alanında deneyimli olan ve güler yüzlü personelleriyle sizlere hizmet veren firmamız tüm lojistik çalışmalarıyla hizmetinizdedir.

Lojistik sektörünün gelişimi ve firmamızın sektörde zirvede yer alması için kaliteli bir şekilde uluslararası nakliye hizmetlerimize devam etmekteyiz. Son yıllarda birçok firmanın aksine müşterilerimize hem garantili hem de uygun fiyatlarla uluslararası lojistik hizmetleri sunuyoruz. Uluslararası lojistik hizmetlerimizi siz değerli müşterilerimize sunarken şu nakliye türlerini tercih etmekteyiz;

  • Parsiyel nakliye,
  • Komple taşımacılık,
  • Kombine taşımacılık,
  • Frigo taşımacılık,
  • Ro-Ro taşımacılık,
  • Ağır yük nakliyesi,
  • Gemi ve konteyner taşımacılığı.

Uluslararası lojistik sektöründe uzun yıllardır hizmetlerini siz değerli müşterilerine profesyonel şekilde sunan firmamız Suudi Arabistan nakliye çözümleriyle de müşteri memnuniyetine son derece önem vermektedir. Sizler de uluslararası lojistik hizmetlerine ihtiyaç duyuyorsanız, firmamızla iletişime geçerek hizmetlerimiz ve nakliye fiyatları hakkında bilgi alabilirsiniz.

Send Message with WhatsApp Messenger Instagram Telegram Skype Email
×
Whatsapp
Email
Open Close
Bize Yazın!